Om oss

Välkommen till Allert Järn & Bygg AB:s E-handel, där vi utvidgar vår verksamhet för att möta behoven hos våra proffskunder. Här på vår plattform sammanför vi över 500 ledande varumärken, samt ett omfattande utbud av verktyg och maskiner för att underlätta och stödja olika proffskunders krav och projekt. Låt oss berätta lite mer om vilka vi är:

Om Allert Järn & Bygg AB

Vår Historia

Allert Järn & Bygg AB är en etablerad och lokal aktör inom bygg-, järn- och färghandeln i Kisa. Vi är ett familjeföretag med djupa rötter inom maskinuthyrningsbranschen och har vuxit genom åren, tack vare vårt engagemang och dedikation. Trots vår mindre skala är vi stolta över att vara en del av BOLIST, Sveriges största bygg- och järnhandelskedja, med över 170 lokalt förankrade butiker.

Vårt Engagemang

Vi har jobbat hårt för att bli förstahandsvalet för Kindaborna inom vår bransch. Vårt fokus på kvalitet, service och ett brett sortiment har gjort oss framgångsrika. Vi har även fått erkännande som ett av Sveriges Superföretag av Dun & Bradstreet (tidigare Bisnode) både hösten 2020 och 2021.

E-handel för proffskunder

Nu expanderar vi våra tjänster genom att erbjuda en E-handelsplattform dedikerad till proffskunder. Med över 500 varumärken och ett omfattande utbud av verktyg och maskiner strävar vi efter att bli det självklara valet för proffsen och deras behov.

Allert Rental - Maskinuthyrning

För att ytterligare stödja våra kunders projekt bedriver vi även maskinuthyrning under namnet Allert Rental. Besök vår maskinuthyrningsavdelning på www.allertrental.se för att utforska vårt sortiment av högkvalitativa maskiner.

Vi är glada att få vara din partner i att tillhandahålla pålitliga och högpresterande produkter för ditt företags bygg- och underhållsbehov. Utforska vårt sortiment och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller specifika krav. Välkommen till Allert Järn & Bygg AB:s E-handel för proffskunder.